Lena - Att leda klassrum

BÄSTSÄLJARE

Certifierad kurs för dig som leder andra utan att vara chef

Har du en outtalad ledarroll på jobbet? Då är den här kursen rätt för dig! Leda utan att vara chef vänder sig till dig som har uppdraget att leda andra utan att ha formellt chefsansvar.

SKRÄDDARSYDD KURS FÖR DIG SOM JOBBAR SOM:

PROJEKTLEDARE  SAMORDNARE  TEAMLEDARE  ARBETSLEDARE  CONTROLLER SJUKSKÖTERSKA  GRUPPLEDARE  ADMINISTRATÖR  KOORDINATOR  HANDLÄGGARE  SEKTIONSLEDARE  EKONOM  VERKSAMHETSUTVECKLARE  PRODUKTIONSLEDARE  UNDERSKÖTERSKA  UTREDARE  TANDSKÖTERSKA  ENHETSCHEF  KOMMUNIKATÖR  GRUPPCHEF  SÄLJARE

Att vara ledare utan formellt chefsansvar är en viktig men inte helt enkel roll. Hur leder man sina tidigare kollegor? Hur får man sina medarbetare att göra det som förväntas av dem? Rollen har många utmaningar, och din förmåga att leda är helt avgörande!

Under kursen Att leda andra utan att vara chef får du dig verktygen och insikterna som du behöver för att utvecklas som ledare, bli tryggare i din roll – och öka ditt självförtroende samt din förmåga att leda andra.

Anmäl dig till kursen Att leda andra utan att vara chef.

Detta lär du dig:

  • Få kännedom om olika ledarstilar
  • Insikt om styrkor och utvecklingspotentialer i ditt ledarskap
  • Lösningsfokuserat ledarskap
  • Så skapar du engagemang och teamkänsla i en grupp
  • Kommunikation för att skapa engagemang och motivation i en grupp
  • Få insikt om dina personliga egenskaper vid konflikthantering/svåra samtal
  • Så leder du via coaching

Certifierad kurs

En värdefull kvalitetsstämpel både för dig som deltagare och för din arbetsgivare.
Kurserna är certifierade och det innebär att du kommer att få erbjudande om att genomföra en examen. Vid godkänt resultat erhåller du ett certifikat som visar att du genomgått en kurs som uppfyller kvalitetskraven i enlighet med
DNV-ST-0008 – Certified Learning Programmes.

Läs mer om kursen eller anmäl dig >>

Möt våra kursledare

Michael Wolde – en av våra skickligaste kursledare, som har hållit i kursen Att leda andra utan att vara chef i över 10 år. Fantastisk pedagog och sedan många år tillbaka verksam utbildare inom ledarskap, organisationsutveckling, coaching och teamutveckling. Michael är utbildad personalvetare och psykosyntescoach.

Kursledaren är en bidragande orsak till att en kurs blir bra. Michael Wolde hade ett kursinnehåll som till fullo uppfyllde mina förväntningar.
Johan Svensson – Säljledare

Lena Grönqvist är en otroligt omtyckt, kunnig och inspirerande kursledare, som har arbetat som ledarskapskonsult sedan 1990. Hon är utbildad pedagog, coach, certifierad UL-handledare, mental tränare och handledare i Förändringens fyra rum. Lena är även utbildad psykosyntesterapeut med inriktning på grupp.

Mycket bra! Lena fick två dagar att gå väldigt fort, hon var rolig och inspirerande och fyllde mig med massa tankar.
Josefine Sandin – Kundtjänstansvarig