Redaktion och temaområden

Välkommen till Sveriges ledande digitala mötesplats för dig som leder andra utan att vara chef.

Vårt mål är att hålla dig uppdaterad med relevant innehåll. Både forskningsbaserat och motiverande inom teman som coachning, ledarstilar, konflikthantering, relationer och gruppdynamik m.m.

Vi har ingått ett samarbete med Michael Wolde och Lena Grönqvist, två av Sveriges bästa kursledare och konsulter inom ledarskap. Michael och Lena är de första medlemmarna i vårt redaktionsråd, och under 2022 kommer vi att bjuda in ytterligare 4–5 personer som kommer att utgöra kärnan i vårt professionella team.

Michael Wolde

Michael Wolde har mer än 25 års erfarenhet av konsulting och utveckling av ledare och team inom både privat och offentlig sektor. Han är en mycket god pedagog och är sedan många år tillbaka verksam utbildare inom ledarskap, organisationsutveckling, coachning och teamutveckling. Utöver arbetet som konsult och utbildare har Michael även givit ut boken Proaktivt ledarskap på Mindboozt förlag. Michael är utbildad personalvetare och psykosyntescoach.

For mer information och kontakt: Wolde.se.

Lena Grönqvist

Lena Grönqvist har arbetat som ledarskapskonsult sedan 1990. Hon har drivit och varit aktiv i flertalet omfattande projekt för att stärka ledarskapet och implementera förändringar i tillverkande industri, statliga verk och tjänsteföretag. Hon är utbildad pedagog, coach, certifierad UL-handledare, mental tränare och handledare i Förändringens fyra rum. Lena är även utbildad psykosyntesterapeut med inriktning på grupp.

Idag är Lena en eftertraktad pedagog och senior konsult för att stärka medvetenheten av ett gott, tydligt och varmt ledarskap.

For mer information och kontakt: Actea Consulting.

Michael och Lena har tillsammans genomfört över 800 kurstillfällen på Confex succékurs ”Att leda andra utan att vara chef” som är Sveriges största ledarskapskurs. Kursen har ett snitt på 5.6/6 i kursutvärderingarna.

Malin Pilblad, VD i Confex AB (www.confex.se)

Temaområden

Vårt mål är att du ska få både den kunskap som du önskar och den som du kanske inte visste att du behövde.

Nedan hittar du våra olika temaområden. Vilket eller vilka intresserar dig mest?