Om oss

Välkommen till Sveriges första digitala mötesplats, med syftet att sikra livslångt lärande för dig som leder andra utan att vara chef!

Varför denna mötesplats?

2009 skapade Confex AB, som första kursarrangör i Sverige, kursen ”Att leda andra utan att vara chef”. Kursen blev direkt en stor succé och är idag Sveriges största ledarskapskurs. Tio år senare, 2019, var Confex den första arrangören att certifiera kursen genom standarden DNV-ST-0008 – Certified Learning Programs. Det säkerställer att innehållet i kursen håller högsta kvalitet och är i linje med efterfrågan på marknaden. En dokumenterad trygghetsstämpel både för dig och för din arbetsgivare. Confex är den enda kursarrangören i Sverige som har denna certifiering.

Nu är vi först ut igen!

Etableringen av denna mötesplats för livslångt lärande är ett nytt kapitel i vårt arbete med att bygga kompetens för svenskt arbetsliv. Syftet är att stärka dig i din roll ytterligare genom att erbjuda – under hela året – relevant och intressant innehåll inom de olika temaområden som kursen omfattar. Det innebär att du kommer att kunna läsa artiklar, delta i webinarer, se föreläsningar, lyssna på spännande poddar, få förslag på intressanta kurser för kompetensutveckling m.m. Vi arbetar även med att utveckla attraktiva nätverk – både fysiska och digitala – så att du förutom att lära dig mer ska kunna dela erfarenheter och utöka ditt personliga nätverk. Denna digitala mötesplats är en förlängning av kursen och tillsammans utgör dessa två en unik plattform för livslångt lärande.

Idag är denna digitala mötesplats öppen för alla. Under hösten kommer en del av innehållet att läggas bakom en prenumerationsmodell.

Drift- och redaktionsansvar

Icon Business Media AB (Confex’ systerbolag) har drift- och redaktionsansvar för www.att-leda-andra-utan-att-vara-chef.se. Detta så att Confex kan koncentrera sig på sitt kärnområde; att utveckla kvalitetssäkrade, effektiva och verklighetsbaserade kurser för den svenska arbetsmarknaden.

Under de kommande åren kommer Icon Business Media att etablera ett antal digitala mötesplatser för livslångt lärande, både i Sverige och i Norge. Utöver denna plattform är Icon Business Media grundare till www.kundeservicenytt.no i Norge, där målgruppen är ledare och medarbetare inom kundservicefunktionen.

Personerna bakom Icon Business Media (se även vår redaktionsråd

Sven Øvergaard
VD, Icon Business Media AB
Epost: so@iconbusiness.media

Sven har 30 års erfarenhet inom PR- och kommunikation och har tidigare varit delägare i den prisvinnande kommunikationsbyrån Nucleus. Han har också en gedigen bakgrund inom utbildningssektorn då han 1997 var med och grundade Skandinaviens ledande kursleverantör Confex.

Corinne Hilde Fjellas
Redaktör, Icon Business Media AB
Epost: chf@iconbusiness.media

Corinne har över 20 års erfarenhet som projektledare inom utbildningssektorn. Hon har utvecklat kurser för stora delar av näringslivet och varit ansvarig för flera av Skandinaviens största konferenser.

Vi vill gärna höra från dig – kontakta oss redan idag!